Op maat gemaakte persoonlijke financiële plannen

Prive

Ontdek het unieke in jou met onze op maat gemaakte oplossingen

Bij Cappon Group halen we het beste uit financiële planning. Onze oplossingen zijn speciaal ontworpen om jouw persoonlijke financiën te versterken, met strategische begeleiding, persoonlijke ondersteuning en voordelen op maat. Concentreer je op jouw passies, wij zorgen voor de rest. Bovendien kunnen we jouw bescherming waarborgen in onvoorziene situaties met een grondig uitgewerkt financieel plan en op maat gemaakte verzekeringsdekking.

Verzekeringen

Privé

Voelt je je alsof verzekering een noodzakelijk kwaad is? Bij ons gaat het niet alleen om polissen en premies. 

Het gaat om gemoedsrust en een vangnet hebben wanneer het leven een onverwachte wending neemt. 

Het gaat erom risico’s te dekken zodat je van het goede leven kunt genieten.

Onze aanpak is eenvoudig. Geen ingewikkelde formulieren, alleen duidelijke communicatie en soepele afhandeling van claims.

Hypotheken

Privé

Wij gaan verder dan alleen hypotheken verstrekken. Wij gaan voor de high-five-momenten wanneer je die huisdeur voor het eerst opent. Samen maken wij jouw huizenjacht stressvrij en zelfs leuk! Dus ga op zoek naar jouw perfecte plek. Klaar om die huissleutel te bemachtigen?

Financiële planning

Privé

Of je nu net begint met je carrière, midden in het leven staat, net gescheiden bent of klaar bent om met pensioen te gaan, het is nooit te laat om te beginnen met plannen.

Samen bepalen we jouw doelen die passen bij jouw levensstijl en zorgen wij ervoor dat je een positieve toekomst vol mogelijkheden tegemoet gaat.

Belastingen

Privé

Geen gedoe, geen hoofdpijn. Wij regelen jouw belastingaangifte snel, zodat jij je kunt concentreren op leukere dingen en je geen cent hoeft te missen. 

Maar dat is nog niet alles. Bij ons krijg je niet alleen een snelle en nauwkeurige service, maar ook deskundig advies op maat. Of het nu gaat om aftrekposten waarvan je niet wist dat je er recht op had, of om optimalisatie van je belastingaangifte voor de toekomst, wij staan voor je klaar. Ons team van ervaren belastingexperts staat garant voor een grondige analyse van jouw situatie, zodat je het maximale uit je belastingaangifte kunt halen. Met ons aan je zijde kun je met een gerust hart vooruit kijken naar een financieel gezonde toekomst.

Erven | schenken

Privé

Wij begrijpen dat schenken en schenkbelasting ingewikkeld kunnen lijken, maar geen zorgen, wij maken het eenvoudig voor je. Ontdek hoe je belastingvrije schenkingen kunt doen!

De afhandeling van nalatenschappen en erfbelasting kan het rouwproces verzwaren. Wij kunnen de last van de erfbelasting van je schouders nemen en alles nauwkeurig en efficiënt afhandelen. Laat ons je helpen de zorgen rond erfbelasting weg te nemen, zodat jij je kunt concentreren op het koesteren van dierbare herinneringen aan je dierbare.

Pensioen | sparen voor later

Privé

Hoe eerder je begint met sparen hoe zorgelozer je toekomst zal zijn.

Bij ons draait het niet om grijze haren en serieuze gezichten. Het gaat om het plannen van een pensioenfeest waar je al je dromen waarmaakt zonder je zorgen te maken over geldzaken. 

XX

Industrieprijzen voor Private Investment Management

XX

ondergewaardeerde investeringen ontdekt!

XX%

Topklanttevredenheids scores

XX

Verzekeringsplanopties beschikbaar

Financiële diensten met een persoonlijke touch