Maatwerk zakelijke oplossingen, speciaal voor jou ontworpen

Zakelijk

Ontdek het volledige potentieel van jouw bedrijf met geavanceerde oplossingen

Bij Cappon Group herdefiniëren we succes door uitgebreide zakelijke ondersteuning te bieden die is afgestemd op jouw unieke behoeften. Ons deskundige team is toegewijd aan het begrijpen van de specifieke kenmerken van jouw branche, waardoor we operationele uitmuntendheid en duurzame groei kunnen realiseren. Werk met ons samen om proactieve oplossingen te ervaren en het volledige potentieel van jouw bedrijf te ontsluiten.

Fiscaal advies

Zakelijk

Ken je dat gevoel wanneer je naar een stapel belastingformulieren staart en denkt “waar ga ik beginnen”. Heel simpel: bel ons!

Wij zijn een stel belastingenthousiastelingen die er dol op zijn jou fiscaal te adviseren of zelfs je problemen op te lossen. Of je nu freelancer bent die worstelt met box 3, een start-up die hulp nodig heeft bij aftrekposten, BV vragen hebt of gewoon iemand die meer wil weten over de belastingwetten . Wij zijn jouw mensen 😊.

Verzekeringen

Zakelijk

We weten dat je druk bent met het runnen van je bedrijf dus laten we je verzekeringen snel en eenvoudig oppakken.

Of je nu een start-up bent die net begint of een doorgewinterde ondernemer die zijn zaakjes op orde wil houden: wij hebben de perfecte verzekeringsoplossingen voor je. Van bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering tot arbeidsongeschiktheidsverzekering en alles daar tussenin: samen regelen we het!

Waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en laat je ons helpen om je verzekeringskopzorgen weg te nemen, ready om verder te gaan met een grote glimlach?

Boekhouding| salarisadministratie

Zakelijk

Bij ons draait boekhouden niet alleen om getallen op een scherm. Het gaat om jouw bedrijf, en de getallen die moeten voor jou vooral helder zijn. Wij geloven in de eenvoud van jouw boekhouding, want wij begrijpen dat administratie voor jou gedoe is of in ieder geval lijkt.  Wij vertalen jouw financiële gegevens in begrijpelijke taal, gewoon duidelijk en transparant. Zodat jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet – ondernemen!

Belastingen

Zakelijk

We weten dat “belastingen” niet bepaald het meest opwindende onderwerp is om je in te verdiepen, maar geloof ons, het kan een wereld van verschil zijn als wij je helpen met het maximaliseren van je inkomsten en er samen voor te zorgen dat je zo min mogelijk belasting hoeft te betalen. -Natuurlijk wel binnen de fiscale regelgeving-. Je kunt bijvoorbeeld je bedrijfsstructuur aanpassen, maar als je een paar slimme belastingweetjes nodig hebt zijn wij er ook voor jou.

Expats

Zakelijk

Hi expat, overweeg je in Nederland te komen werken?

Laat ons je vooraf alvast informeren zodat we samen kunnen zorgen dat je het meest uit de expatregelingen haalt. Wij hebben onder andere veel kennis van de 30% regeling. Klinkt goed toch? Wij vinden van wel 😉! Wij helpen jou het meeste uit de regeling te halen, want er zijn ook andere voordelen, zoals belastingvrije vergoeding van bepaalde kosten.

Pensioen

Zakelijk

We maken een pensioenplan dat past bij jouw keuzes en jouw medewerkers zodat zij straks kunnen genieten van die welverdiende vrije tijd.

We spreken niet in cryptische pensioentaal. Wij leggen alles in begrijpelijke woorden uit, zonder hoofdpijn. Geen kleine lettertjes waar je over struikelt. Wij houden van transparantie, zodat jij als ondernemer precies weet waar je aan toe bent. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat ook je medewerkers perfect op de hoogte zijn hun pensioeninkomen.

XX

Financiële Industrie Awards

XX

Financiële Planning Seminars Georganiseerd

XX%

vermindering van belastingen door belastingbesparingen te identificeren

XX%

verminderde kosten voor het stroomlijnen van diensten

All financiële facetten onder één dak:

Verzekeringen

Boekhouding

Hypotheken

Fiscaaladvies

Mediation